Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου του 2023, στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα "Αθανάσιος Παπαστεργίου" του Σχολείου μας. Οι μαθητές της Α΄ δημοτικού και των δυο τμημάτων παρουσίασαν την ιστορία της γέννησης του Χριστού σε συνδυασμό με την πολυάσχολη ζωή της σημερινής κοινωνίας. Έστειλαν το μήνυμα της αγάπης σε όλη την ανθρωπότητα και υπενθύμισαν ότι η ουσία της ζωής βρίσκεται στα απλά και καθημερινά, όπως μας δίδαξε και η Γέννηση του Θεανθρώπου.

Την ευθύνη διοργάνωσης ανέλαβαν οι δασκάλες της Α΄ δημοτικού κ Μοσχίδου Ευτυχία, η κ Μιμιλάκη Αναστασία και η κ Τσιλεπή Κων/να. Την εκδήλωση υποστήριξε η μουσικός του Σχολείου κ Κονδάκη , καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων και η Διευθύντρια. 

Την όμορφη αυτή γιορτή παρακολούθησαν οι γονείς, οι συγγενείς και πλήθος φίλων των μαθητών/τριών, επιβραβεύοντας και χειροκροτώντας τους μικρούς/ές μαθητές/τριες για την άψογη προσπάθειά τους. Τη γιορτή προβλέπεται να παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες του σχολείου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου κατά το πρώτο διδακτικό δίωρο. 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται σε όλους/ες καλές γιορτές με υγεία , αγάπη και αισιοδοξία.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου