Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟΛΗ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

Μία καταπληκτική βιωματική και εμψυχωτική εμπειρία βίωσαν οι δάσκαλοι/λες και οι νηπιαγωγοί της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Καβάλας με πρωτοβουλία των Σχολικών Συμβούλων της περιοχής μας.

Την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης όλοι μαζί ταξίδεψαν σε ένα ταξίδι, εκφραστικό, μουσικοκινητικό, υποκρητικής και δημιουργίας με εμψυχωτή το μεγάλο Δάσκαλο της Τέχνης και της δραματοθεραπείας, Μανόλη Φιλιππάκη.

Γεύσεις, μουσικής, έκφρασης, κίνησης, συντονισμού, ομαδικότητας και χαράς διέτρεξαν τη βιωματική επιμορφωτική δραστηριότητα η οποία οδήγησε σε κριτικό αναστοχασμό γύρω από το ρόλο του δασκάλου στη σχολική Τάξη. Πρόκειται για το/η δάσκαλο/α εμψυχωτή, συνοδοιπόρο του παιδιού που δίνει και πάιρνει συναισθήματα.

Ευχαριστούμε θερμά, το Μανόλη Φιλιππάκη, τις Σχολικές Συμβούλους κ. Καρτσιώτου και Μουσιάδου, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καβάλας για τη φιλοξενία που πρόσφερε στον κ. Φιλιππάκη, την Αρτοποιία των Αδερφών Τοπάλη, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής για τον μπουφέ και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης για τη στήριξή του προκειμένου αύριο, 6/3/2013 να βιώσουν αυτή την καταπληκτική εμπειρία και τα παιδιά του Σχολείου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου