Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Δράση Συνεργασίας με τους γονείς - Ομιλία με θέμα τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών




 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6μ.μ. στην αίθουσα " Αθανάσιος Παπαστεργίου" του Σχολείου μας ομιλία με θέμα" Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών ".

Η ομιλία έγινε από την ψυχολόγο - μέλος της ΕΔΥ του σχολείου μας, κ. Ιορδανίδου Κρυσταλλία και ο συντονισμός της εκδήλωσης από την Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Κοτζακιόζη Ελένη.

Το σχολείο υλοποιεί σχέδιο δράσης με κατεύθυνση την ενδυνάμωση της σχολικής κοινότητας ( μαθητές - εκπαιδευτικοί - γονείς). Οι τρεις αυτοί παράγοντες αποτελούν ένα γινόμενο!

Το θέμα " των ορίων" απασχολεί τους γονείς και είναι πάντα επίκαιρο εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Το σχολείο ως δυναμικός εκπαιδευτικός οργανισμός καλλιεργεί πολυεπίπεδες σχέσεις με δράσεις ανοιχτές στην κοινωνία. 

Στη διαδρομή αυτή συνοδοιπόρος είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που νοιάζεται και υποστηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών.

Έμπρακτη συνεργασία  μεταξύ Συλλόγων  Διδασκόντων Γονέων ήταν η σημερινή συνδιοργάνωση της ομιλίας από την ψυχολόγο του σχολείου.

Πλήθος γονέων και εκπαιδευτικών συμμετείχαν και μέσα από διαλογική συζήτηση γεννήθηκαν προβληματισμοί και ερεθίσματα γύρω από το εν λόγω θέμα. 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν τον Σύλλογο Γονέων και όλους τους γονείς!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου