Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Ενδοσχολικη Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών από την Ε.Δ.Υ. του Σχολείου











 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα " Αθανάσιος Παπαστεργίου" του σχολείου ενδοσχολικη επιμόρφωση με θέμα "  Προτάσεις για διαχείριση της συμπεριφοράς των μαθητών στο σχολείο".

Η συγκεκριμένη επιμόρφωση συνδέεται με την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας, ως δυναμικά εξελισσόμενου οργανισμού. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, όντας σε διαρκή εγρήγορση απέναντι στην αποτελεσματικότητα του εκπαιδευτικού έργου, προέβη στην εν λόγω ενδοσχολικη επιμόρφωση με εισηγήσεις των μελών της ΕΔΥ του Σχολείου, κ. Ιορδανίδου Κρυσταλλίας - ψυχολόγου, κ. Παχούμη Κατερίνας - Κοινωνικής Λειτουργού και κ.Κεσοπούλου Ελισάβετ - Δασκάλας του Τμήματος Ένταξης.

Οι εκπαιδευτικοί μέσα από το βιωματικό επιστημονικό πλαίσιο της επιμόρφωσης - συζήτησης, αποκόμισαν πολλαπλά οφέλη γύρω από το εκπαιδευτικό έργο με τελικούς αποδέκτες πάντα τους μαθητές και τις μαθήτριές τους!

Η Διευθύντρια του σχολείου, Κοτζακιόζη Ελένη,συγχαίρει τον Σύλλογο Διδασκόντων για την πρωτοβουλία και πραγματοποίηση αυτής της δράσης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου